Tüm dünya Koronavirüs salgını ile çalkalanırken, Türkiye salgın nedeniyle Ramazan Bayramı’nı buruk kutluyor. Pandemi nedeniyle Ramazan Bayramı öncesinde alınan ve Arife Gününden başlayarak Ramazan Bayramı boyunca sürecek olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle özellikle küçük çocuklar bayram sevincini yaşayamıyor.

Türk Kızılay’ı Düzce Şubesi de, Ramazan Bayramının ilk gününde, yasak nedeniyle sokağa çıkamayan çocukların yüzünü güldürmek için, içlerinde şeker ve çikolatadan oluşan ikramlık hediye paketleri ve bayramlık kıyafetler dağıttı. Düzce merkeze bağlı mahallelerde evleri tek tek dolaşarak çocuklara hediyelerini dağıtan Kızılay Ekiplerine, Şube Başkanı Av. Halil Aydın ve Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Konu ile ilgili Öncü Haber Muhabirinin sorularını yanıtlayan Türk Kızılay’ı Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın, “Bu bayram, çocuklar bize gelemiyor, biz çocuklara gidiyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm olmak, onların bayram sevinçlerine ortak olmak için, Kızılay Düzce Şubesi olarak, çocuklarımıza içlerinde ikramlık çikolata, şeker gibi ürünler olan hediye paketleri ve bayramlık kıyafetleri dağıtacağız” dedi.