Hikmet Keskin’in AK Parti yönetiminde bulunduğu sıralarda FETÖ davalarına baktığı ve dava sürecinde partinin kurumsal kimliğine zarar verdiği gerekçesiyle yönetimden istifa etmek zorunda kalan Avukat Sedat Özdemir, Düzce Barosu başkanlığına aday olan Taner Çakır’la ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

TANER DÜZCE’DEKİ TÜM FETÖ DOSYALARINA BAKTI

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’a meslektaşı Taner Çakır’la ilgili değerlendirmeler yapan Sedat Özdemir, “Sen FETÖ’ye savaş açtın da. Hadi bakalım Taner Çakır’ın yüzün üzerinde FETÖ’cüleri savunduğu dava dilekçesi var. Hani sen vatan sevdalısın ya. Taner Düzce’deki tüm FETÖ dosyalarına baktı. Sen bunu haber yap senin hakkında dediklerimden özür dileyeceğim.” diyerek Taner Çakır’ın bu kadar dosyaya bakmasından sonra baro başkanlığına aday olmasına dikkat çekti.

SÜLEYMANCI CEMAATİ’NE İNTİSAPLI

Kendisinin Süleymancı cemaatine intisaplı olduğunu açıklayan Av. Sedat Özdemir, bürosunda 7 bin vekalet dosyasının bulunduğunu ve bir milyonluk araca bindiğini ifade etti ve bunlardan gurur duyduğunu söyledi.

“BEN FETÖ DAVALARIMIN HEPSİNİ KAZANDIM”

Özdemir, “Beni FETÖ davalarına bakan avukat olarak yazdınız. Ben girdiğim davaların hepsinde müvekkillerim beraat etti. Taner Çakır’ın girdiği hastane, polis, iş adamları davalarında cezalar alındı.” dedi.

AVUKATLAR TÜM DAVALARA BAKAR

Avukatların tüm davalara bakabileceğini belirten Özdemir, “Mesela Ali Dilber Yeşilay Başkanı. Ama uyuşturucu dosyalarına bakıyor. Sence başkanı olduğu kurumla bağdaşır mı bağdaşmaz ama avukat her davaya bakar. Davaya baktı diye o suçu işleyenlerle bağlantısı var anlamına gelmez. Ben Taner’i iyi tanırım. FETÖ ile uzaktan yakından ilgisi yok ama davaya bakar.” diyerek yaptığı açıklamayla tezat düştü.

MHP’Lİ ÇAKIR, DÜZCESPOR YÖNETİMİNİ DE GİRDİ

Öte yandan baro başkanlığına talip Taner Çakır, MHP’de bir dönem merkez ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Çakır ayrıca Gökhan Kapoğlu başkanlığındaki Düzcespor Yönetimi’nde de görev üstlendi.

HABER: C. ÜSTÜNER

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ.

http://www.oncurtv.com/siyaset/avukat-cakir-a-yeni-gorev-h127239.html

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr