Türkiye Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB)’nin 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı 12-13 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara’daki bir otelde yapılacak. Genel kuruldaki başkanlık yarışına katılacak isimlerden olan Başkan Adayı Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu, destek turları kapsamında Düzce’ye geldi.
 


Kartaloğlu’na serbest mali müşavirler Yahya Arıkan, Yücel Akdemir, Ertuğrul Kocacık, Tülin Keçeci Güngör, Zeki Dirlik ve Polat Sezgün de “Türkiye Çağdaş Demokrat Mali Müşavirler Platformu Grubu” olarak eşlik etti.
 
Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek, Düzce Mali Müşavirler Odası Başkanı Cem Yıldırım, yönetim kurulu ve diğer kurul üyeleri ile birlik delegeleri bir araya gelen Başkan Adayı Emre Kartaloğlu, yeni dönem hedeflerini anlatarak, destek istedi.
 


Ayrıca yapılacak olan Türkiye Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Kurulu ile mesleki sorun ve konular hakkında istişarede bulundu. Son olarak Düzceli mali müşavirler, 2019-2022 Çalışma Dönemi için taleplerini iletti.

HABER:S.AYDINLI