Son zamanlarda Düzce Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikalarda çıkan yangınlar, tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine harekete geçen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, OSB’ye Acil Durum İtfaiye Yerleşkesi kurulması için gerekli çalışma başlatılması için talimat verdi.

OSB’ye İtfaiye Birimi kurulması için çalışmalar devam ederken, dün de Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, TSO Başkanı Tuncay Şahin ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ile toplantı yaptı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman’ın da hazır bulunduğu toplantıda, OSB Acil Durum Yerleşkesi ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yapılan çalışmalar ile ilgili Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman’dan bilgi alan Başkan Özlü, itfaiye biriminin kısa süre içinde kurulacağı bilgisini verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “TSO Başkanı Tuncay Şahin ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ile bir araya geldik.
OSB’ye yapacağımız Acil Durum İtfaiye Yerleşkesi Projemizi değerlendirdiğimiz toplantıya katılan değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.