Çocukların sokağa inmesiyle birlikte özellikle Anıtpark Meydanı’nda bulunan çocuk parkında oyun oynamaya yer bulamayan çocuklar, yetkililerden yeni oyun parkları yapılmasını istediler.

Okulların kapanmasına 1 hafta kala 9 günlük bayram tatilinde nefes alan çocuklar, tatillerini oyun parklarında değerlendirmek istediler ancak oyun oynamak için parklara gittiklerinde yer bulamıyorlar ya da uzun bir süre oyuncakların boşalmasını bekliyorlar. Güzel havayı değerlendirmek için çocuğunu Anıtpark Meydanında bulunan parka götüren bir baba, evladının parkta oyun oynamak için yer bulamaması sonucu çektiği üzüntüyü kamera kaydına çekerek Öncü Haber İhbar Hattımıza iletti.



Gelen kamera kaydında park alanlarının yetmediğini belirten küçük çocuk Muhammet Ali Bayraktar “Sayın Belediye, burada park yok. Salıncağımız yetmiyor. Parkımız küçük.” diyerek Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ’ye seslendi.



Darıcı Mahallesi’nde yaşayan bir grup çocuk da sorunlarını dile getirebilmek için video çekip Whatsapp İhbar Hattımıza iletti. Video da “Sayın Belediye Başkanımız, burası Darıcı Mahallesi İlkokulun orada ki spor tesisi. Burası çok kötü ve çok otlu olduğu için burada rahat oyun oynayamıyoruz. Bu nedenle çalışan personellerden yardım istiyoruz temizlenmesi için” diyerek konuşmasında Dr. Faruk Özlü’ye seslendi.  

Haber: E.K. DURSUN