Düzceli Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, oğlu Oğuzhan Yazıcı’yı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Hanife -Ersin Yazıcı çiftinin oğulları Oğuzhan Yazıcı ile Fatma-merhum Nazır Turan’ın kızları Armağan Turan görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Düzce Pelemir Otel’in düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne Düzce protokolünün yanı sıra Ankara’dan da önemli misafirler katıldı.



Eski bürokratları buluşturan düğüne son dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı İsmail Kahraman, Eski Adalet Bakanlarından Fahri Kasırga ve Kenan İpek ile Eski İçişleri Bakanı Selami Altıok katıldı.



Düzce protokolünden Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ile Ayşe Keşir, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar,  Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın yanı sıra Öncü Medya Şirketler Grubu Onursal Başkanı Faruk Türkseven, Öncü Medya Genel Müdürü Murat Yavuz ve Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal'da katıldığı görkemli düğünde çiftin nikah şahitliklerini Ankara’dan gelen bürokratlar yaptı.







Nikah sonunda genç çifte tavsiyelerde bulunan ve’ Ayağa basmak yok’ diyerek söze başlayan TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman, evlilik cüzdanının bir hakimiyet belgesi değil evliliğin bir belgesi olduğunu belirtti.



Havanın yağışlı olması nedeniyle son anda içeriye alınan nikah kıyımının ardından ‘Evlilik Cüzdanı’nı  Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı İsmail Kahraman, geline takdim ederek bir ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu. Nikahın ardından ilk danslarını yapan çiftin mutlulukları yüzlerinden okunurken gece düğün pastasının kesimi ve ardından gerçekleşen takı merasimi ile son buldu.



Haber: S. AYAN