İlimiz esnaflarından Cahit Vuruş, açtığı ‘Cahit Vuruş Kuyumculuk’ mağazası ile Düzcelilerin hizmetinde. Anneler Günü özel bir günde kapılarını açan Cahit Vuruş Kuyumculuk, bugün annelerine kalıcı ve şık bir hediye götürmek isteyenlerin adresi oldu. Kolyeden yüzüğe, saatten küpeye zarif ve şık modelleriyle göz dolduran Cahit Vuruş Kuyumculuk, düğün hazırlığında olanlara yönelik kampanyaları ile de dikkat çekiyor.



Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için altın her zamanki gibi birinci sıradaki yerini korurken, düğün hazırlığında olan çiftler de soluğu kuyumcularda alıyor. Yeni evlenecek çiftlere düğün paketi kapsamında beştaş yüzük hediye ettiklerini belirten Cahit Vuruş’dan altın fiyatları hakkında bilgi aldık. Vuruş, şu bilgileri aktardı;  ‘ Gram altın 247 lira, çeyrek altın 405 liradan işlem görüyor bugün. Biz aynı zamanda Pırlanta merkezinin bayisiyiz. Ve pırlanta ürünlerimizde yüzde 55 indirimimiz var.Elimizden geldiği kadar fiyatlarımızı düşük tutmaya çalışıyoruz.’



Anneler gününe özel hediye seçeneklerinin fiyatları hakkında da bilgi veren Vuruş, anneler için özellikle küpe ve kolyelerin tercih edildiğini belirterek, fiyatların 300 liradan başlayıp 800 liraya kadar çıktığını ifade etti.  

Haber. S. AYAN