Halkın huzurlu ve güvenli bir şekilde bayram geçirmesi için güvenlik güçleri tarafından denetim ve uygulamalar devam ediyor.

Bu kapsamda şehir içinde kurallara uymayanlara göz açtırılmıyor. Düzce'de kaldırıma ve sağlı-sollu yol kenarlarına park etme alışkanlığından vazgeçmeyen sürücülere bugün ceza yağdı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri adeta çarşının her yerinde devriye geziyor. Kaldırıma park ederek yayaların geçişini engelleyen, parklanmanın yasak olduğu yol kenarlarına araçlarını bırakan ve araç geçişlerini engelleyecek şekilde yapılan parklanmaları tek tek tespit eden ekipler, sürücüsüne ulaşılamayan araçların hepsini çekiciyle yediemin otoparkına gönderdi.

Öte yandan vatandaştan gelen ihbarlar da anında değerlendiriliyor. Bayram öncesi son gün olması nedeniyle en yoğun günlerden birinin yaşanacağı çarşı merkezinde ne sürücülerin ne de yayaların zor anlar yaşamaması için günler öncesinden hazırlıklarını yapan Düzce Emniyeti, bu doğrultuda hiçbir ihlale göz yumulmuyor.

HABER: C.ÜSTÜNER