AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak, Bolu, Sakarya, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı ve teşkilat mensupları Düzce’de yaşanan afet sonrası ilimizi ziyaret ettiler.

Bölge İl Kadın Kolları Başkanları ve teşkilat mensuplarını, Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı DR. Faruk Özlü’nün eşi Onur Özlü, İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal Parti İl Binasında karşılayarak istişare toplantısında bir araya geldiler.



Toplantının ardından, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak, Bolu İl Kadın Kolu Başkanı Canan Akbay ve Teşkilat mensupları, Sakarya İl Kadın Kolu Başkanı Zehra Hatipoğlu ve teşkilat mensupları, Kocaeli İl Kadın Kolu Başkan Yardımcıları, İlçe Kadın Kolu Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün eşi Onur Özlü, Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Cumayeri İlçe Başkanı Necdet Keleş, Akçakoca ve Cumayeri ilçelerimizde selin oluşturduğu bölgelerini gezerek köy halkına geçmiş olsun dileklerini ilettiler.







Haber: H. DURNA