Geçtiğimiz hafta evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Kemal Günaydın’ın ani ölümü ailesi ve MHP camiası başta olmak üzere tüm sevenlerini derin üzüntüye boğmuştu.

Dün Kültür Merkezi’nde olağanüstü toplanan Düzce Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis Üyesi Kudret Taş, Kemal Günaydın’ın görevdeyken vefat ettiğine dikkat çekerek, Günaydın’ın isminin yaşatılması için bir cadde veya Kültür Merkezi’ndeki bir salona adının verilmesini talep etti.

Konu ile ilgili söz alan CHP’li Taş, “Sözlerime başlamadan önce, hayatını kaybeden değerli çalışma arkadaşımız Kemal Günaydın’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm MHP camiasına başsağlığı diliyorum. Kemal Günaydın’ı ben bu mecliste tanıdım. Kendisi, Düzce için çok birikimli, çalışkan ve değerli bir insandı. Kemal Günaydın’ın ani ölümü ailesi ve MHP camiasını üzdüğü gibi bizleri de derinden üzdü. Kemal Günaydın, bu mecliste görevdeyken hayatını kaybetti. Ben bu nedenle Kemal Günaydın’ın adının yaşatılması için Düzce’de bir yere adının verilmesini talep ediyorum. Mesela bugün (dün) burada Kültür Merkezi’nde toplandığımız bu salonun adı, Küçük Salon diye geçiyor. Bu salonun ismi değiştirilerek Kemal Günaydın Salonu yapılabilir.” dedi.

Taş’ın bu teklifi, MHP’li meclis üyelerinin takdirini toplarken, konunun bir sonraki meclis toplantısında gündeme alınacağı bildirildi.