Dilber ailesinin düğün heyecanı... Düzce'nin tanınmış avukatlarından Ali Dilber'in kızı Tuğba ile Muhammet Fatih Demir yarın hayatlarını birleştiriyor. 

7 Temmuz 2018 tarihinde Düzce Kasrı'nda düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımı atan genç çift, yarın (8 Haziran) Düzce Doğa Koleji Sosyal Tesisleri'nde düzenlenecek düğün merasimi ile dünyaevine girecek. Şıralık Mahallesi'nde bulunan sosyal tesislerdeki düğün töreni saat 20:00'da başlayacak.



Hem Düzce'den hem de şehir dışından çok sayıda davetlinin katılması beklenen düğün için Dilber ailesi son hızla hazırlıklarını sürdürüyor. Aynı zamanda Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün Danışmanı olan Avukat ve Arabucu Ali Dilber'i bu mutlu günlerinde tüm dost ve sevenleri yalnız bırakmayacak.



Öte yandan ilk düğünü kız tarafının memleketi olan Düzce'de yapacak olan Dilber ve Demir aileleri, 22 Haziran'da ise ikinci düğün için Edirne'de misafirlerini ağırlayacak. Damadın memleketi olan Edirne'de gerçekleşecek ikinci düğün, Karaağaç yolu üzerindeki Buzhane Davet Bahçesi'nde saat 18:00'da başlayacak. Genç çift burada nikah memuruna 'Evet' diyecek.

Haber: C.ÜSTÜNER