Beyköy-Uğur Köyü arasındaki yolun kenarında gizli tehlike… Yol kenarından akan Uğur Suyu nedeniyle vatandaşların sık sık mola verip soluklandığı Hamamaltı mevkiinde kim ya da kimler tarafından açıldığı bilinmeyen kuyu tehlike saçıyor. Yolu kullanan vatandaşlar tarafından fark edilen ve bir olumsuzluk yaşanmaması için üzeri büyük taşlarla kapatılan kuyuya çocukların düşmesinden korktuklarını belirten köylüler kalıcı çözüm istedi.

Uğur Köyü sakinlerinden Osman Yiğit, Öncü Haber mikrofonuna yaptığı açıklamada, geniş ve derin kuyunun yol kenarına park eden araçlar için de tehlike teşkil ettiğini vurguladı.
Yiğit şöyle konuştu: “Benim köyüm burası hafta sonları burada oturuyoruz. İnsanlar buraya piknik yapmaya geliyor. Buraya bir kuyu açılmış. Kimin açtığı neden açıldığı belli değil. Kuyuların üstleri açık duruyor. Bu durumdan şikâyetçiyiz çünkü burada çocuklar geziyor. Ben bu kuyunun üzerine taş koydum çocuklar düşmesin diye ama kimse sahip çıkmıyor. Yolun kenarında olduğu için arabalar için de tehlikelidir. Bu durumdan şikâyetçiyiz.”