AK Partililer parti bayramlaşması için Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ile MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkan yardımcıları Celal Kasapoğlu ve Hüdaver Gösterişli, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, AK Partili ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, AK Parti il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katılım sağladı.





‘Bu millete hizmet etmenin hep birlikte zevkini tadacağız’

Partililerin bayramlaşmasının ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında şunları kaydetti:

“Teşkilatımızla birlikte göreve geldiğim zamandan beri sahada çalışmalar yapmaktayız. Özellikle hedefimiz 2023’e kadar seçimin olmadığı bu dönemde şimdiye kadar yapılanlardan daha yüksek bir icraatla milletvekillerimize, belediye başkanlarımızla, sizlerle bu millete hizmet etmenin hep birlikte zevkini tadacağız. İnşallah partimizi 2023’e taşıyacak olan sizler yani teşkilatımız birlik beraberlik içerisinde hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bu duygularla tekrar tekrar bayramın birinci günü bayramlaşmamıza icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”



‘İstanbul seçimleri partimiz için, ülkemiz için önemli’

Konuşmasında İstanbul’daki seçimlere de değinen Keskin, Düzce halkından talepte bulundu. Keskin, konuşmasında şu cümlelere yer verdi:

“23 Haziran seçimleri, İstanbul seçimleri partimiz için, ülkemiz için önemli bir seçim. Tüm teşkilatımdan il başkanınız olarak şunu talep ediyorum. İstanbul’dan buraya gelmiş, akrabalarınız, eşiniz, dostunuz kim varsa hepsine Sayın Binali Yıldırım’a oy istemenizi rica ediyorum. Biz teşkilat olarak, Düzce olarak, İstanbul’da yaklaşık 40 bin seçmenimiz var. Burada sizlerin hepinizin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah 23 Haziran akşamı yeniden AK Parti’yle Sayın Binali Yıldırım’la İstanbul’da yolumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle uzaktan yakından buraya gelen tüm teşkilat mensuplarımıza Sayın Hocam Milletvekilimiz Celal Erbay’a, diğer siyasi partilerin il başkanlarına, milletvekillerine çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun.”





Haber: H. DURNA