FATMA MİHRİYE YAMAN- DÜZCE
Düzce Eşraflarından merhum  Yumakçı Hacı Halit Yaman'ın eşi, Fatih, Behice, Esat, Muhittin ve  Muhsin Yaman'ın  anneleri, merhum Remzi  Güngör, Kamil ve Mahmut  Durdu'nun kızkardeşleri,  Fatma Mihriye Yaman vefat  etmiştir.  Cenazesi  02 Ekim Salı günü Körpeşler Mahallesi Mevlana Camiinde kılınacak öğle namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.


ZEYNEP KAVAS-ÇİLİMLİ (PIRPIR KÖYÜ)
Çilimli Pırpır Köyü'nden merhum Salim Kavas'ın eşi aşçı Selim, Adliye personellerinden Hasan ve Osman Kavas'ın anneleri  Zeynep Kavas vefat etmiştir. Cenazesi 2 Ekim Salı Günü öğle namazından sonra defnedilecektir.

SEZAİ ÖZTÜRK-GÜMÜŞOVA (ELMACIK KÖYÜ)
Gümüşova Elmacık Köyü'nden merhum Hacı Nuri Öztürk'ün oğlu Recai ve Oktay Öztürk'ün abileri Sezai Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi  2 Ekim Salı günü öğle namazından sonra aynı köy mezarlığına defnedilecektir.


HARUN KOCA- BEYCİLER MAH.
Beyciler Mahallesi'nden İsmail Koca'nın oğlu, Ali ve Adem Koca'nın kardeşleri, Haktan ve Elif Koca'nın babaları, Harun Koca vefat etmiştir.  Cenazesi  2 Ekim Salı günü Şehitlik Camiinde kılınacak İkindi namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.