Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Telefoncu Tuncay Şahin oğlunu evlendiriyor. Tuncay-Nilgün Şahin çiftinin oğlu Ömer, Canan-İsmail Kurt çiftinin kızı Damla ile hayatını birleştiriyor.

22 Haziran Cumartesi akşamı saat 19:00'da başlayacak düğün ise Düzce'de bir tane bile düğün salonu kalmamış gibi Bolu'da yapılacak. Parisli Hilton ailesinin sahibi olduğu oteller zincirinin Bolu şubesi olan Hampton By Hilton'da yapılacak düğün akıllara "Kız isterken Düzce protokolünü yanında isteyen Şahin Düzce'de yer mi bulamadı?" sorusunu getirdi.

Bilindiği gibi oğlunun düğününü esnaflık ve TSO başkanlığı yaptığı memleketi Düzce'de değil komşu il Bolu'da yapacak olan Şahin, kız isteme merasimi için Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce milletvekillerini yanına alıp İstanbul'un yolunu tutmuştu. Dünürünün evinde Düzce protokolüne kız isteten Şahin, iş düğün yapmaya gelince sanki Düzce'de yer kalmamış gibi Bolu Hilton'u seçti.

Terminal karşısında bulunan Bolu Hilton'da bu cumartesi gerçekleşecek düğüne TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, birlik üyeleri, TSO başkanlarının yanı sıra Düzce iş dünyasının ve protokolün katılması bekleniyor. Telefonculuk yapan Şahin, TSO başkanlığı ile sanki sınıf atlamış gibi konuklarını Bolu'ya getirtecek.

Telefoncu Başkan Şahin'in Düzce'de gerek Ticaret ve Sanayi Odası'na gerekse esnaf odasına kayıtlı yüzlerce düğün ve organizasyon yapılabilecek hizmet erbabı varken, Bolu'nun seçilmesi ezik ve ezgin düşüncenin açığa çıkması olarak yorumlandı. Hasbel kader geldiği TSO başkanlığını aile ilişkileri başta olmak üzere manevi egolarını tatmin eden telefoncu başkan dostlarına vefasızlık yaptı. Düzce'yi dedikodu ve tezviratlarla en iyi paylaştığı Doğa Koleji Sahibi Önder Tonyalı'nın eğitim yerleşkesinde ünlü Avukat Ali Dilber düğününü yaparken, telefoncu Başkan bu vefayı göstermeyerek, kendisini TSO başkanlığına taşıyan Tonyalı'ya vefa göstermedi.

Düzce'ye 20 yıldır 'Siyaset ilim işi film işidir' diyen eski Milletvekili Fevai Arslan'ın kulisleri ile Ticaret Odası Başkanı olan Şahin, "aslanın çizdiği yolda ilerliyor" yorumlarına yol açtı.

Öte yandan Tuncay Şahin geçtiğimiz günlerde Topuk Yaylası'nda gerçekleşen TSO Bölge Toplantısı'nda odanın imkanlarıyla iş ile aile hayatını birbirine karıştırıp yaptırdığı mangal partisi de tepkilere neden olmuştu.

HABER-YORUM: SADULLAH ÜNSAL