Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Samsun’a atanan Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın atama kararı ile ilgili yayımladığı mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Düzcemiz'in gelmiş geçmiş en başarılı valisi, değerli yakın çalışma arkadaşım Dr. Zülkif Dağlı'ya özverisi ve emekleri için teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum. Düzce sizi unutmayacak.”

Günal Vali Dağlı’ya Teşekkür Etti, Atay’a Yeni Görevinde Başarılar Diledi

İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Vali Zülkif Dağlı’ya Düzce’ye yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederken, yeni Vali Cevdet Atay’a ise yeni görevinde başarılar diledi. Günal Yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

“Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı Samsun Valisi olarak atanmıştır. Düzcemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, Düzce Valiliğine atanan Sayın Cevdet Atay'a yeni görevinde başarılar dileriz. Ülkemize, ilimize ve kendisine hayırlı olsun.”

Muhsin Yavuz: “Hayırlı Olsun”

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Düzcemiz’e Vali olarak atanan İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Cevdet Atay’a yeni görevinde başarılar diler, Samsun Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Zülkif Dağlı‘ya ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Hayırlı Uğurlu Olsun.”

Esvet Sarıoğlu: “İlimize İlçemize Hayırlı Olsun”

"Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Valimiz Sayın Zülkif Dağlı Samsun Valisi olarak atanmıştır. Kendisine bugüne kadar ilimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Düzce’ye Vali olarak atanan Cevdet Atay, Düzce Valiliğine atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diliyorum. İlimize, İlçemize hayırlı olsun."