İş insanı ve Gürcü Kültür Derneği Başkanı Aydın Kubilay'ın babası, Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Ali Kubilay' ın ağabeyi, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven'in teyzesinin oğlu Osman Kubilay kalp krizine yenik düşerek hayatını kaybetti. Gürcü Çiftlik Köyü'ndeki evinde kalp krizi geçiren Kubilay'ın 112 acil servis ekibince yapılan ilk müdahalesinde kalbinin durmuş olduğu belirlendi.



Ambulansla Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi' ne kaldırılan Kubilay burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Düzce'nin tanınan ve sevilen ismi Osman Nuri Kubilay'ın cenazesi bugün toprağa verildi. Köy camiindeki cenaze namazını İl Müftüsü Hüseyin Can kıldırdı.



Cenazeye Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taşhan, Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Kubilay ve Türkseven aileleri ile merhumun sevenleri katıldı. Kalabalık bir cemaat eşliğinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhumun naaşı köy mezarlığında toprağa verildi.

Öncü Medya Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, acılı Kubilay ve Türkseven ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Haber: C. ÜSTÜNER