17-20 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ISAF 23. Uluslararası Yangın, Acil Durum ve Arama Kurtarma Fuarı'na Düzce'yi temsilen katılan Ulusal Keşif Arama Kurtarma Derneği (UKSAR), fuardan önemli iş birlikleri ile döndü.

Uluslararası birçok firmanın ve bu alanda faaliyet gösteren kamu kurumlarının yer aldığı fuara katılan 3 sivil toplum kuruluşundan biri olan UKSAR, birçok kurum ve sanayi işletmesi ile afetlere müdahalede farkındalık oluşturulması amacıyla personellerine eğitim verilmesi için işbirliği yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Canözü yaptığı açıklamada, 4 günlük fuarın derneği ve Düzce'yi tanıtması açısından çok verimli geçtiğini belirtti.

İki yıldır davet aldıkları fuar yönetiminden önümüzdeki yıl için de 'Tekrar bizimle olun' teklifi aldıklarını ifade eden Canözü, bunun yanı sıra yine yurt dışında gerçekleşecek bir fuardan davet aldıklarını belirtti. Derneğin imkanları elverdiği takdirde yurtdışında gerçekleşecek fuara da katılım sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Ulusal Keşif Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Canözü, Düzceliler ve sanayicilerinin, deprem ve afetlere çok maruz kalan Düzce'nin derneklerine sahip çıkmasını istedi.