Köprülü Kavşak ile D-100 Karayolu’na bağlantı çalışmaları yürütülen Kaynaşlı Gişeleri ile zemindeki çökmeler ve onarılmaz bozulmalardan sonra hummalı bir çalışma başlatılan Gölyaka Gişeleri uzun süren çalışmaların ardından yeniden hizmete giriyor.



Geçtiğimiz yıl başlanan ve tartışma konusu olan çalışmaların ne zaman biteceği ise merakla bekleniyordu.

Tüm Düzceliler’in kafasındaki soruyu Düzce Valiliği cevapladı. İki noktada yürütülen çalışmaların devam ettiğini belirten açıklamada, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgi çerçevesinde tarih de verdi.



Kaynaşlı Gişeleri ve Gölyaka Gişeleri’nde de çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağının duyurulurken , iki gişelerin de Ramazan Bayramı öncesinde hizmete gireceği duyuruldu.



Valilik’ten yapılan açıklama şu şekilde:

“İlimiz Kaynaşlı Gişeleri’ni D-100 karayoluna bağlayacak olan köprülü kavşak yapım çalışması ve Gölyaka Gişeleri D-100 karayolu arasındaki bağlantı yolu yenileme çalışmaları devam etmekte olup; Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bayram öncesi hem Kaynaşlı Gişeleri hem de Gölyaka Gişeleri’nin vatandaşın hizmetine açmak için çalışmalar devam etmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ