2002 yılında hizmete başlayan ve bölgenin en güçlü haber sitesi haline gelen Öncü Haber, günden güne arttırdığı başarısı ile internet dünyasında her geçen gün üst sıralara tırmanışı grafiklere yansıdı.



Dünya üzerindeki tüm sitelerin, değerlerini ölçen, dünya sıralaması ve ülke sıralamasını gösteren en güvenilir kaynak alexa.com’dan alınan verilerine göre, oncurtv.com Türkiye sıralamasında 1817’nci sıraya yükseldi. Elde ettiği bu yükseliş ile en yakın rakibine 5 bin sıra fark attı.



Düzce’de gündemin nabzını tutan ve internet haberciliğinde öncülük yapan Öncü Haber, haber yayını yapan kamu kuruluşlarına ait internet siteleri gerisinde bıraktı.

Bölgede yayın yapan internet sitelerini arkasında bırakarak sektördeki yerini bir kez daha ispatlayan oncurtv.com, ilde yayın yapan internet siteleri arasında en yakın rakibininse yaklaşık 300 bin sıra önünde yer aldı.



Grafiklerle başarısını ispatlayan Öncü Haber Türkiye genelinde yerel ve bölgesel haberlerin yayınlandığı internet sitelerinin de çok önünde yer aldı.

Günlük toplamda 30 bini geçen ziyaretçi sayısı ve aylık olarak da 1 milyonu aşan haber okunurluğuna sahip olan oncurtv.com, okurlarına en hızlı ve eksiksiz şekilde haberleri ulaştırmaya devam ediyor.