Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı ile Türkiye Belediyeler Birliği’nde Düzce’yi temsil edecek üyeler seçildi.



Toplantıya tüm ilçe belediye başkanları, belde başkanları ve belediye meclis üyeleri katılımsağladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği’nde yer alacak olan isimlerin belirlendiği oylama sonucunda üyeleri belirlendi.



Sunulan liste için toplam 60 oy kullanılan seçimde hiç red oyu çıkmazken, 5 oy geçersiz, 3 oy çekimser ve 2 oy ise boş olarak kayıtlara geçti.

Listeye göre TBB Asil Meclis Üyeleri; Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve Belediye Meclis Üyesi Mesut Sancaklı oldu.



Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çiftçi ise yedek üye olarak listede yer aldı.

Seçimin sonlanması ardından oturum sona erdirildi. Toplantının sonlanması ardından asil üye seçilen Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, oy kullanarak kendisine destek verenlere teşekkür etti.



“Bize bu görevi tevdi ettiler”

Gerçekleştirilen seçime ilişkin değerlendirmelerini Öncü Haber ile paylaşan Demircan, Düzce’ye Ankara’da temsil etmek üzere seçildiklerini hatırlatarak şunları söyledi:

“Bütün belediye meclis üyesi ve belediye başkanı arkadaşlarıma şahsımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Düzce’yi Türkiye Belediyeler Birliği’nde temsil etmek üzere Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ve Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz olarak bize bu görevi tevdi ettiler..”  



“Güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum”

Düzce’ye daha iyi hizmetlerde bulunmak adına çabalayacaklarını belirten Başkan Demircan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Düzce İl Belediye Başkanı’mız Faruk Özlü Beyefendi zaten doğal üye. Onunla birlikte istişare etmek üzere, ilimize daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Belediyeler Birliği’nde bir yönetim oluşuyor. İlimizden yönetime talip olanlar da olabilir. Bu yönetimle diyalog içerisinde ilimize gerekli katkıyı sağlamak adına çaba sarf edeceğiz.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: E.K.DURSUN