İl Özel İdaresi Hizmet Binası’nda düzenlenen programda Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhan Acar, İl Genel Meclis Üyeleri, il Özel İdaresi Çalışanları bir araya geldi.



Vali Dağlı’nın katılımcılarla tek tek el sıkışması ardından, iftar saatini bekleyen kalabalık, ezan okunması ile birlikte oruç açtılar.

Yoğun katılım sağlanan iftar programında konuşan Dağlı, gerçekleştirilen etkinlik ve Ramazan’da  yapılan çalışmaları açıkladı.



“Bizim için artık gelenekselleşti”

Ramazan Ayı’nda düzenlenen bu tarz etkinliklerin geleneksel bir hale geldiğini ifade eden Vali Dağlı, bu ayda coşkuyu arttırmak için yapılan çalışmalara da değindi:


“Ramazan ayı tüm halkımıza, milletimize mübarek olsun inşallah. Bildiğiniz gibi dün şehit ailelerimizle ve gazilerimizle bir araya gelmiştik. İlk gün geleneksel olarak böyle yapıyoruz. İkinci günde yine bizim geleneksel olan, geçen yılda aynı şekilde yapmıştık. İl Özel İdaresi çalışanlarımız ve İl Genel Meclisi üyelerimizle iftar programında bir araya geldik. Mütevazı bir iftar sofrası hazırladık. Hep birlikte birlik, beraberlik, kaynaşma duygusu içerisinde inşallah Ramazan ayını idrak etmeye çalışıyoruz. Güzel başladık, bir taraftan işlerimizde hız kesmeden devam ediyor.”







Haber: E.K.DURSUN
Görüntü: T.AKARSU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ