Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının daha yoğun yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazan’ın sonlarına gelinirken, firmalar çalışanlarını iftar programlarında buluşturmaya devam ediyor. Düzce’nin tanınmış firmalarından Yıldız Dizel Otomotiv de bu mübarek ayda çalışanları için iftar verdi.  



Yıldız Dizel Otomotiv Firması sahibi İbrahim Özdemir tarafından Fatih Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde verilen iftara mevcut çalışanların yanı sıra eski çalışanlar da davet edildi.

Yıllarca aynı firmada ter döken emektar çalışanlar hem yeni çalışanlarla tanıştı hem de bol bol sohbet etti. Ezanın okunması ile birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açan personel, ikram edilen birbirinden leziz ev yapımı yemeklerden yedi.



İftar yemeği ile ilgili konuşan Yıldız Dizel Otomotiv Firma Müdürü Hasan Hüseyin Özdemir iftar programında eski ve yeni personellerle bir araya geldiklerini belirterek şöyle konuştu:

“Eski ve yeni personelimizle birlikte iftar yapıyoruz. Burada bulunan arkadaşlarımızın çoğu eski personelimiz ve beraber çalıştığımız arkadaşlarımız. Yeri geldiğinde ekip arkadaşımız dediğimiz arkadaşlarımız.  Bir kısmı da şu an ki mevcut personelimiz. Bugün (dün) hizmetlerini ben yapıyorum. Bugüne kadar ben istedim onlar yaptı bugün (dün) onlar istiyor ben yapıyorum.”



Haber: C.ÜSTÜNER
Görüntü: T.AKARSU