Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı bugün ziyaret ettiği İl Emniyet Müdürlüğü’nde hem toplantı yaptı hem de İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden gelen 2 personel tarafından Yunus ekiplerine verilen eğitimi izledi.

Sabah saatlerinde geldiği İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde Baş Müdür Hüseyin Deniz, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Dağlı, selamlaşma sonrası müdürlükte bir asayiş toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası müdürlük bahçesinde Yunus ekiplerinin motorla yapılan eğitim çalışmalarını izledi.  



“İlk haftalarını tamamlamalarına rağmen gayet iyi yol aldıklarını gördük”


Eğitimin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Dağlı, Yunus ekiplerinin çok yönlü bir eğitim aldıklarını ve bu eğitimle birlikte Düzce’de emniyet ve asayişin korunması adına daha güzel ve yararlı bir çalışmalar icra edeceklerini vurguladı. Vali Dr. Zülkif Dağlı konuşmasına şöyle devam etti:
“Yunus ekiplerimizin eğitim çalışmasını izledik. Burada 1 aylık bir eğitim süresi var. Şuan da ilk haftalarını tamamlamalarına rağmen gayet iyi yol aldıklarını gördük. 9 ekipten oluşan 18 tane arkadaşımızın eğitimi profesyonel bir şekilde Emniyet Genel Müdürlüğümüzden gelen 2 arkadaşımızın desteği ve gözetimiyle devam ediyor. Arkadaşlarımız 1 ayın sonunda her yanıyla Yunus ekipleri nasıl olması gerekir bununla ilgili önemli ve güzel bir eğitim alacaklar. Vatandaşa yaklaşım nasıl olacak, nasıl konuşulacak, nasıl görüntü verilecek ve nasıl güzel bir imaj oluşturulacak, ki zaten arkadaşlarımızın imajı gayet iyi bu manada güzel, bir eğitim alacaklar.”



“Çok yönlü bir eğitim bu”


Yunus ekiplerine verilen eğitimin çok yönlü olduğunu belirten Dağlı, “İnşallah bundan sonra Düzce’miz de emniyet ve asayişin korunması adına görünürlüğünde arttırılması adına güzel bir çalışma olmuş olacak. Ben buradaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Emniyet Genel Müdürlüğümüze, sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz bize olan desteği için. Bu motorları gönderdiler. Yine 2 eğitmen arkadaşımız İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün personeli oradan buraya gelmek suretiyle arkadaşlarımızı eğitiyor. 1 ayın sonunda arkadaşlarımız Düzce’mizin sokaklarında her yerinde Yunuslar ve Şahinlerle birlikte görmüş olacağız. Güzel bir çalışma olacak. Çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 





Haber: H. DURNA