Düzce’de Koronavirüs Salgınının gölgesinde kutlanan “10 Mayıs Anneler Günü” nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. En anlamlı etkinlik ise, Düzce Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, Düzce’de ki şehit aileleri ve Koronavirüs salgını ile ön safta mücadele eden Sağlık Çalışanlarını ziyaret etmeleri oldu.

Anneler günü nedeniyle ilk olarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi ve Pandemi Polikliniğini ziyaret eden İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, burada görevli sağlık personellerine Anneler Günü Hediyesi takdim ettiler.

“Albay Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Akkaplan, Şehit Ailelerinin Elini Öptü”

Ardından Düzce’de ki Şehit Ailelerini ziyaret eden Albay Mustafa Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, Şehit Annelerinin Anneler Gününü kutladılar. Şehit Annelerine çeşitli hediyeler veren Albay Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Akkaplan, Şehit Annelerinin ellerini öptü. Şehit Ailelerinin ziyareti sırasında duygu dolu anlar yaşandı.