Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü sonbaharın gelmesi ile birlikte Düzceliler için salon etkinlikleri düzenlemeye başladı. Çeşitli konularda konferans, seminer ve panellerin düzenlenmesi için oluşturulan takvim kapsamında ilk etkinlik 18 Ekim Cuma günü saat 18:00'da Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün yakın dostu ve 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı aynı zamanda 22. ve 23. Dönem AK Parti Milletvekilliği yapan Atilla Koç, düzenlenecek konferansta Düzceliler ile buluşacak. Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, konferansta siyasi yaşamına ilişkin bilgiler ile tecrübelerini aktaracak ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Ücretsiz düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne 0 (380) 523 43 22 numaralı hattan ulaşarak bilgi alabilecek.

Atilla Koç kimdir?

Atilla Koç,1 Mart 1946, Aydın, Türkiye, 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı, TBMM 22. ve 23. Dönem AK Parti Aydın milletvekilli.

Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1969 yılında mezun olan Koç, Ulubey, Nusaybin ve Bayındır'da kaymakamlık, Siirt ve Giresun'da valilik, Konya'da Emniyet Müdürlüğü yaptı.

Bir dönem Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in Genel Sekreterliğini de üstlenen Koç, İçişleri Bakanlığı Müşavirliği ve Refahyol Hükümeti'nde Başbakanlık Müsteşarlığı görevinde bulundu.