Toplumsal sorunlara dikkat çekmek ve önemli konular hakkında farkındalık oluşturmak için çalışmalar yürüten Genç Neferler Derneği bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Trafikte çoğu zaman fark edilmeyen motosikletlilere ve bisikletlilere dikkat çekmek için harekete geçen dernek üyeleri Düzce sokaklarında dolaşarak, park halinde bulunan araçların sileceklerine broşür sıkıştırdı.



“Motosikletlileri fark edin” ibaresi yer alan broşürlerle vatandaşları uyaran ve yaşanan kazaların önüne geçmeye çalışan Genç Neferler Derneği, tüm vatandaşları güvenli sürüşe davet etti.



Yürüttükleri farkındalık çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Can Vural, trafikte yaşanan ve motosikletlerin karıştığı kazalara dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Motosikletleri fark edin. Bugün Düzce’nin pek çok sokağında, arabaların sileceklerine broşürlerimizi bıraktık. Ülkemizde 45bin civarında motosiklet kazası yaşandı. Bu sayıyı en aza düşürmek için gelin hep birlikte bir farkındalık oluşturalım. Trafikte birbirimize saygılı ve hoşgörülü olalım. Genç Neferler Derneği olarak hepinize güvenli sürüşler diliyoruz.”



Haber: İ.İ.AYDOĞDU