Konya'da yaşayan 120 santimetre boyundaki Ali Kılınç ile Düzce'de hayatını sürdüren 98 santimetre boyundaki Düzceli Özge Demir, 4 yıl önce sosyal medya aracılığıyla tanıştı.

Engelleriyle ilgili konuşarak birbirlerine destek olan çift, ailelerin de tanışması ardından ilerleyen süreçte evlenmeye karar verdi.

6

Düzce’de bulunan bir kır bahçesinde düzenlenen kına gecesi ve düğün töreninde çiftin akrabaları ve sevenleri bir araya geldi.



“Aşk engel tanımadı”

Tören öncesinde konuşan damat Ali Kılınç (40) engelleri aştıklarını ve zorlu bir süreci el birliği ile aştıklarını belirterek şunları söyledi:

"Çok mutluyuz. Bu sevgi evlilikle taçlandı. 4 yıl önce bir radyo programında çalışıyordum. Oradan başlayan ve sosyal medya üzerinden devam eden arkadaşlığımız ciddi bir ilişkiye dönüştü. Geride kalan süre içerisinde sürekli Konya-Düzce arasında zorluklara rağmen git gel yaptım. Büyük sıkıntılar çektik bu sürede fakat aşk engel tanımadı buralara kadar geldik.”



“Sevgi meşakkat istiyor, sabır istiyor”


Sosyal medya üzerinden tanışmalarının ardından birbirlerine hem destek hem de sevgi anlamında çok büyük değerler kattıklarını anlatan Gelin Özge Demir (30), sevginin sabır istediğine vurgu yaparak şunları ifade etti:

"Uzun süre arkadaş olarak konuştuk ve kendisi Düzce'ye geldi. İlk gördüğümde kendisini sevebileceğimi anladım. Dört yıl boyunca çok güzel bir sevgi besledik. Bu uzun yolun sonunda ilişkimizi evlilikle taçlandırıyoruz. Hislerime çok güvendiğim için karar verirken zorlanmadım. İlk gördüğümden itibaren içimdeki ses 'Devam etmelisin.' dedi. Ailemin desteğini aldım. Onların görüşleri benim için çok önemli. Onlar da onay verince devam ettik. Sevgi meşakkat istiyor, sabır istiyor. Biz bunları çok fazlasıyla yaptık. İnsanlar en ufak bahaneden ayrılıyor ama biz bunu hep konuşarak hallettik. Aramızda hem fizik hem de kilometre anlamında mesafe vardı. Bu mesafelere inat 4 yıldır beraberiz. Ben inandım, eşime de güvendim ve sonunda başardık." 
 


Kılınç, Konya'da belediyede çalıştığını ve eşinin Düzce'de yaşamak istemesinden dolayı buraya yerleşmek istediklerini, her iki belediyeye de başvuru yaptığını ve yetkililerden bu konuda yardım istediğini belirtti. 



Ardından törene geçen çift kına yakılması ardından ilk dansını yaptı. Aşkları ile engelleri aşan çifte Öncü Medya Ailesi olarak bir ömür mutluluklar diliyoruz.



Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: T.BEKTAŞ