Uzun süredir kullanıma kapalı olan Gölyaka Gişeleri ve köprülü kavşak bağlantısı bekleyen Kaynaşlı gişelerinde çalışmaların tamamlanacağı gün Gölyaka Gişeleri ve Kaynaşlı Gişeleri için açılış zamanı Düzce Valiliği tarafından daha önce duyurulmuştu.

Düzce’nin kapıları olma görevi gören iki gişede çalışmaların hızla devam ettiğine yer verilen açıklamada, Ramazan Bayramı öncesinde açılış vaadinde bulunulmuş ve vatandaşlar geri sayıma geçmişti.

Nihayetinde bayramın gelmesi ile Düzce’ye gelen veya başka bir şehre seyahat eden vatandaşlar ise bir kez daha hayal kırıklığına uğradı ve yollarını uzatmak durumunda kaldı. Birçok vatandaşın kafasında soru işaretleri oluşturan konu hakkında Düzce Valiliği ise bir açıklama daha yaptı.

Vaat edilen tarihte gişelerin kullanıma açılmamasına, yayımladığı mesajla açıklık getiren Düzce Valiliği, olumsuz hava şartlarının gecikmeye sebep olduğunu belirtti.

Yağışların çalışmaları sekteye uğrattığı belirtilen açıklamada, açılış için de bir kez daha tarih verildi. Kavşakların 1 ay kadar sonra açılacağı kaydedilirken, çalışmalardaki son durum hakkında da bilgi verildi.

Gölyaka Gişeleri’nde bitümlü temel seviyesinde çalışmalarda sona gelindiğini, otokorkuluk ve çizgi çalışmaları ardından, 1 ay içerisinde gişelerde hizmet verilebileceği açıklandı.

Çalışmaların bir diğer adresi Kaynaşlı Gişeleri’nde ise yeraltı ve yerüstü elektrik ve doğalgaz deplaselerinin, kurumlar arsı işler nedeniyle geciktiğine ve bir aylık süre içerisinde buradaki çalışmalarında sonlandırılacağı kaydedildi.

Daha önce 20 Mayıs’ta yapılan açıklamada, gişelerin açılacağı tarih için Ramazan Bayramı öncesi belirlenmiş ve 15 günlük süre vaat edilmişti.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU