Düzce Merkez'de bir gelinlilk firması ve organizasyon şirketinin ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlik, sokaklarda şölen havası yarattı.



Düzce sokaklarında yürüyen mankenler, giydikleri gelinlik ve kına elbiselerini tanıtırken, vatandaşların da ilgisiyle karşılaştı.



Spor Sokak'tan başlayarak, Anıtpark Meydanı'na kadar yürüyen gelinleri görenler şaşkınlığını gizleyemezken, fotoğraf çekmeyide ihmal etmedi.



Daha önce Düzce’de örneğine rastlanmayan ve bir gelinlik markası adına düzenlenen defile Düzce sokaklarındaki vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Marka Sahibi Esma Atay, eşi benzeri görülmemiş defile için şunları söyledi:

“ Yapılmayanı yapmak istedik. Farklı olsun istedik. Düzce’ye de tanıtmak istedik. Ben çok beğendim çok da güzel oldu. Düzce Halkımıza da teşekkür ediyorum. Çok güzel bakışlar vardı. Yorumlar çok güzel geldi. Düğün sezonunun öncesinde yaptık. Şimdi bizim yine böyle küçük küçük defilelerimiz olacak yine. Parça parça olacak. İlk sunumumuzdu bu. Devamı gelecek.”



Organizasyon şirketi yetkilisi Nesrin Aksu ise halktan alınan geri dönüşlerin güzel olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti:

“ Bizim düğün ve kına sezonlarımız daha yeni açıklandı. Farklı bir aktivite olmasını istedik. Tanıtım olsun dedik. Halkımızın arasına karışarak sokak defilesi gibi küçük bir şey hazırladık. Çok da güzel oldu. Herkesin beğendiği bir şey oldu. Herkesten çok güzel bir etkinlikti, nereye ait gibi geri dönüşler aldık.”



Fotoğrafçı Metin Gökçe “Fotoğraf konsept değiştirdi. Sokaklarda çekim yapıyoruz. Daha doğal ortamlar kullanıyoruz. İnsanalar kapalı alanlar istemiyor. Fotoğraf çekilirken kasılmak istemiyorlar.  Daha rahat olmak istiyorlar. İnsanların mutluluğunu, yüz ifadelerini daha iyi yakalıyoruz sokakta. Olumlu tepkiler alıyoruz bunun sonucunda. Çok güzel çalışmalar yapıyoruz.”



Düzenlenen defile halkın ve mankenlerin fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Haber: H. DURNA
Görüntü: İ.İ. AYDOĞDU

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ