MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda partisinden seçimi kazanan belediye başkanlarına 'Hayırlı olsun' ziyaretlerine devam ediyor. Caboğlu ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ile Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan'ın makamlarında ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

İkisi de daha önce seçildikleri ilçelerde belediye başkanlığı yapan Koloğlu ve Tozan, yeni dönemde halka en iyi hizmet vermek için çalışacaklarını vurguladı. Göreve gelir gelmez belediyede yaptıkları incelemelerden bahseden başkanlar, gerçekleştirdikleri düzenlemeleri MHP heyetine aktardı. Başkanları dikkatle dinleyen İl Başkanı Caboğlu ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile partisinin Lideri Devlet Bahçeli'nin mimarı olduğu Cumhur İttifakı ruhuna zarar verecek her türlü tavır ve davranıştan kaçınılması uyarısında bulundu.

Cumayeri ve Gümüşova'da yaşayan vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerinin her zaman ön planda tutulmasının önemi üzerinde duran Caboğlu, tecrübeli başkanlara 'Halkla iç içe başarılı bir dönem geçirin' nasihatında bulundu.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ile Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan da MHP heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Cumhur İttifakı'nın parçası olan AK Partili belediyeleri de ziyaretlerinde es geçmiyor. Cumayeri ve Gümüşova'dan sonra rotasını Çilimli'ye çeviren Caboğlu, 3 dönemdir başkanlık koltuğunu rakiplerine kaptırmayan AK Partili Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'u da ziyaret etti. Her seçimde ilçe halkından büyük destek gören Yavuz'u başarısından dolayı kutlayan Caboğlu ve yönetimi, 3. döneminde başarılar diledi.

Haber: C. ÜSTÜNER