AK Partili eski-yeni belediye başkanları Akçakoca'nın ünlü balık restorantı Hamsi'de buluştu. Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici tarafından organize edilen yemeğe, Düzce eski Belediye Başkanları Mehmet Keleş ve Dursun Ay, Cumayeri eski Belediye Başkanı Recep Tuna, Gümüşova eski Belediye Başkanı Ahmet Azap, Gölyaka eski Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Kaynaşlı eski Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Yığılca eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile görevdeki başkanlar olan Yakup Demircan, Osman Kılıç ve İbrahim Ercan katılırken, gözler sadece Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'u aradı. Başkan Yavuz'un önceden planlanan bir program nedeniyle katılamadığı yemekte, hasret gideren AK Partili başkanlar, Düzce'ye dair bir çok konu başlığı hakkında da istişarelerde bulundu.

Keleş tecrübelerini paylaştı

İkinci döneminin bitmesine 1.5 yıl kala görevinden istifa eden Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, deneyimli bir yerel yönetici olarak tecrübelerini paylaştı. Düzce'nin giderek geliştiğini ve bu gelişmenin devam etmesi için üzerlerine düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduklarının altını çizen Keleş, "Hizmet için aktif görevde olmaya gerek yok. Biz memleketimizin en iyi noktalara gelmesi için dün olduğu gibi bugün de yarın da el ele vermeye hazırız." dedi.

MHP'li başkanlar da davet edilecek

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemekte, bu organizasyonu tekrarlama kararı alan başkanlar, ayrıca bu buluşmalara MHP'li başkanları da davet etme konusunda hemfikir oldu. Cumhur İttifakı ruhunun her ortamda sağlanması gerekliliğine işaret eden eski-yeni başkanlar, düzenli olarak her ay bir araya gelip Düzce ile ilgili birçok konuda istişarelerde bulunmanın şehre de fayda sağlayacağına dikkat çekti. 

Öte yandan sadece bir önceki dönemde görev alan başkanlarla sınırlı tutulan istişare buluşması önümüzdeki ay MHP'li başkanların da katılımıyla gerçekleşecek.