Düzce Belediyesi evde bakım hizmeti alan ailelerle yakından ilgileniyor. Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gönül Asuk ile birlikte ailelere ziyarette bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda yaşlı, engelli ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, hem verilen hizmetleri yerinde gören hem de onlarla sohbet eden Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


“Her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz”
“Sosyal belediyecilik çalışmalarımız kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ev temizliğini, saç tıraşlarını ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılama noktasındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye; insanın doğumundan ölümüne kadar her noktada hizmet veren bir kurumdur. Değerli hemşehrilerimizin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz.

Dinimiz, örf ve adetlerimiz yaşlı insanlara sahip çıkmayı, yardıma ihtiyaç duyan kişilerin elinden tutarak onları muhtaçlıktan kurtarmayı emreder. Toplumsal yaşamımızın vazgeçilmez kuralı da budur. Yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımızın en büyük taleplerinden birisi de temiz bir evde ve sağlıklı bir ortamda hayatlarını devam ettirmektir.


Bu hizmeti başlattık ve verilen hizmet sonrasında bu insanlarımızın hayır duasını almanın her şeye bedel olduğunu düşünüyorum. Düzce Belediyesi olarak her türlü çalışmamızda olduğu gibi sosyal belediyecilik konusunda da farklı ve güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.