Düzce protokolünden bayramlaşma töreninin ardından basın mensuplarına özel bayram mesajları geldi. Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz Düzceliler’in bayramını kutlarken yolculuk yapacak vatandaşların dikkatli olması gerektiğini de konuşmalarında vurguladı.



“Güvenli yolculuk yapsınlar tatları kaçmasın”

Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, “Vatandaşlarımızdan bir ricamız var.” diyerek şöyle konuştu:

“Düzceli hemşehrilerimizin öncelikle bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramları vatandaşlarımızın rahat geçmesi için bütün kurumlarıyla çalışıyor. Bizimde onlardan bir ricamız var. Trafiğe çıktıklarında emniyet kemerlerini taksınlar ve güvenli yolculuk yapsınlar tatları kaçmasın.”



“Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum”

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz da ‘Kurban Bayramı’nı idrak ediyoruz bugün 1. günü. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.’ dedi. Yılmaz yola çıkacak sürücülere, trafik kurallarına uymaları konusunda hayati bir uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.



“Ekiplerimiz 24 saat görevlerinin başında”

Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Kurban Bayramı’nda emniyet ekiplerinin yürüttüğü çalışmalara değinerek, ‘Arkadaşlarımız 24 saat görevlerinin başındalar.’ dedi.

İl Emniyet Müdürü Deniz, şu ifadelerde bulundu:

“Çatana Polis Merkezi’mizde mesai arkadaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Bayram tatili olmadan 24 saat arkadaşlarımız görevlerinin başında. Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa meslektaşlarımıza ve sizlere hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar bizler için biraz daha mesai anlamına geliyor hem güvenlik açısından hem de mesai açısından en üst seviyeye çıkarıyoruz ama sürücülerimizle ve vatandaşlarımızda iş bitiyor. Trafik her şeyden önce insan hakkıdır kul hakkıdır gittiğimiz yerlere güzel gidip gelmeliyiz.”

Haber: H. DURNA