Öncü TV yeni yayın dönemine yine bomba gibi giriyor. Yaz boyunca teknik altyapısını güçlendiren ve kadrosuna kan takviyesi yapan Öncü Medya Grubu, zengin yayın içeriğini izleyici ve dinleyicisiyle buluşturmaya başladı.

14 Eylül 2018 tarihinde Düzce medyasında gerçekleşen tarihi devir ile Türkseven Şirketler Grubu bünyesine katılan Öncü TV, Öncü Radyo ve Manşet Gazetesi’ni içerisinde barındıran Öncü Medya Grubu üst yönetimi, Düzceliler’e daha kaliteli hizmet vermek için 2 yıldır yoğun şekilde çalışıyor. Son teknoloji cihazlarla hem görüntü hem de ses kalitesini arttıran, teknik donanımını sil baştan yenileyen, estetik dokunuşlarla stüdyolarına farklı bir soluk getiren Öncü Medya, canlı haberleri, yeni programları, belgesel, film ve klip yayınları ile dolu dolu bir yayın akışıyla izleyicisinin karşısına çıkacak.

Her akşam saat 19:00’da ekranlara gelen Öncü Ana Haber Bülteni’nin dışında belli saatlerde ulusal haberlere yayın akışında yer veren Öncü TV, artık hafta içi her gün saat başında ekrana gelecek özet haberlerle günün öne çıkan gelişmelerini izleyicilerle buluşturacak. Lütfullah Şenel’in sunumuyla saat 11:00’dan itibaren her saat başında canlı olarak yayınlanmaya başlayan özet haberlerle Düzceliler, yeni haberleri ilk olarak Öncü TV ekranlarında izleyecek.

Mareşal Fevzi Çakmak Sokak üzerinde bulunan 3 katlı Öncü Medya Plaza'da deneyimli kadrosu ve güçlenen altyapısıyla daha dinamik bir döneme 'Merhaba' diyen Öncü Medya Grubu, yeni sürprizlerle Düzce halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr