Birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının en üst seviyeye çıktığı 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda düzenlenen iftar programları hız kesmiyor.



Bir çok kurum ve kuruluşun yanı sıra özel sektör de idareci ve siyasileri iftarlarında ağırlamak için yarışıyor. Protokol üyeleri de davetleri geri çevirmeyerek her akşam ayrı bir programa icabet edip oruçlarını açıyor.

Bunlardan biri de D-100 Karayolu üzerindeki bir restorantta düzenlendi.




Rektör de katıldı

Zincir bir market tarafından Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri için düzenlenen geleneksel iftar programına, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, akademisyenler ve STK temsilcileri katıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan programda ezanın okunması ile oruçlar açıldı. İl Müftüsü Hüseyin Can eşliğinde yapılan iftar duasının ardından konuşmalar yapıldı.



“İnşallah mezun oldukları günü de görürüz”

Düzce Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ise şu ifadeleri kullandı:

“Üniversitemizin ilahiyat fakültesine verdikleri bu iftar için teşekkür ediyorum. İlahiyat fakültemiz 4. yılında. Benim göreve başladığım ilk yıl öğrencilerimizi almıştık. Bu yıl da inşallah rektörlük dönemimin sonunda aynı şekilde mezun ediyoruz. İnşallah mezun oldukları günü de görürüz.”