Merkeze bağlı mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda talep ve istekleri dinleyen Düzce Belediye Başkanı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, yaptığı açıklamada muhtarlarla birlikte mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek üzere geziler düzenleyeceğini ifade etmişti.



Toplantı sonrasında randevu planına Uzunmustafa Mahallesi'ni ekleyen Başkan Özlü, Başkan Yardımcıları Hüdaver Gösterişli ve Celal Kasapoğlu ile mahalle muhtarı Halit Özdemir ile birlikte sorunları yerinde inceledi.



"Alt ve üst yapı eksikleri de kısa süre içinde tamamlanacak"

Pazaryeri mevkiinde alt ve üst yapı durumunu inceleyen ve mahalle sakinleri ile istişare eden Başkan Özlü, "Vatandaşlarımızı huzursuz eden, şikayete konu olan her sorun ayrıntılı bir şekilde incelenecek ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Pazaryeri vatandaşlarımız için önemli bir nokta araç ve yaya trafiğinin yeniden düzenlendiği bir süreç işliyor. Dolayısıyla burada alt ve üst yapı eksikleri de kısa süre içinde tamamlanacak." dedi.



Esnafın davetini geri çevirmedi

Mahallenin sokaklarında muhtarın da rehberliğinde talep ve ihtiyaçlara ilişkin talimatları ilgili başkan yardımcılarına veren Başkan Özlü, mahallede esnaflık yapan bir vatandaşın çay teklifini geri çevirmedi.

Burada istişarelerine devam eden Özlü, "Her fırsatta ifade ettiğim gibi, mali konuları düzene kavuşturduktan sonra hızlıca belediyemizin asli görevlerini eksiksiz şekilde yerine getirmesi için çalışacağız. Şu andan itibaren önem sırasına göre bir eylem planı oluşturduk, bu çalışmaları giderek daha hızlı ve verimli hale dönüştüreceğiz. Tek amacımız var; her ihtiyacı duymak, çözüm bulmak ve uygulamak. Muhtarımıza, mahalle sakinlerimize bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı ve anlayışları için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.



Haber: C.ÜSTÜNER