Geçtiğimiz Mayıs ayı ortasında yaptığı açıklamada işçilerin maaş konusundaki sıkıntılarına açıklık getiren Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kemer sıkma politikasını hayata geçirmiş ve alınan tedbirler neticesinde işçilerin maaşlarının eskiden olduğu gibi her ayın 1’i ile 5’i arasında yatacağını açıklamıştı.

Yapılan açıklamaya karşın maaşlarını halen alamadıklarını iddia eden işçiler çareyi Öncü Whatsapp İhbar Hattına ulaşmakta buldu.

Şikayetlerini aktaran işçiler, Haber ekibimize ulaşan mesajda şu ifadelere yer verdi;

‘Geçen ay çıkıp tv ye işçilerin maaşlarını ayın 1 ile 5 arası düzenli ödeyeceğiz diyorlardı ama yine yalan oldu. Nisan ayı mesaileri ve khk ile kadroya geçen işçilerin ikramiyeleri de yatmadı. E devlet üzerinden Nisan ayı sgk hizmet dökümünde mesaili yüksek bordro gözükürken işçi maaşları mesaisiz yatırıldı ve Mayıs ayı maaşları da henüz hesaplara geçmedi. Çalışan işçiler yıllık izinleri olmasına rağmen izin istediklerinde kazanılmış olan yıllık izinleri bile kullanamıyorlar fazla mesai yapılırsa onun yerine izin verilecekmiş. Seçimlerden sonra Faruk Özlü belediyeye işçi aldı. Bu işçiler mağdur kimse bizi kaale almıyor bezdirme politikası yapılıyor. Fazla işçi varsa gelsin versinler bütün haklarımızı. Gönüllü çıkış isteyen var mı diye sorsunlar. Millet evine ekmek alamaz duruma gelmişken boş işler peşinde koşmasınlar Düzce bitti İstanbul mu kaldı?’