Düzce İŞKUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı ve 10. Meslek Grubu’nun katılım sağladığı “Nitelikli İstihdam Verimliliğin geliştirilmesi” toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Yeni hedef nitelikli istihdam verimliliğin geliştirilmesi

Gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Düzce İŞKUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı, son dönemlerde artan işsizlik oranlarına değinirken, uygulanacak olan eğitimden söz etti. Hizmet kuruluşu olduklarının altını çizen Subaşı, toplantıya katılım sağlayan misafirlerin sorularını da yanıtladı.



‘İş beğenmeme sorunu da çok’

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Arslan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 “Düzce'de işsizlik oranı çok fakat iş beğenmeme sorunu da çok ve Düzce de iş beğenmeme hastalığının durdurulmasını Odamız ve İŞKUR ile hep beraber üstesinden geleceğiz.”



Düzce de kaliteli eleman yetiştirecek akademi projesinden ve 3 Temmuz’da Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda  gerçekleşen “Yakın Karadeniz Düzce Ön Bilgilendirme (İnfo) Turu” İstişare Toplantısından bahseden Arslan, İstanbul’dan gelen 50 büyük acentenin katılacağının altını çizerek, hizmet sektörünün her anlamda dinamik bir iş alanı olduğunu ifade etti.

Haber: H. DURNA