Kızılay Düzce Şubesi örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle dün gece düzenlenen fener alayı programında, Anıtpark’ta biten yürüyüşe katılan vatandaşlara Düzce Kızılay Şubesi ekipleri tarafından dondurma ve su ikramı yapıldı.



Ramazan Sokağı’nda kurulu olan Kızılay standından yapılan ikram vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.  İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulundukları etkinlikte 1000 adet dondurma dağıtıldı.



Gönüllülerin de büyük ilgi gösterdikleri bu ikram dışında Kızılay Düzce Şubesi anlamlı bir etkinlik daha geçekleştirdi. Gençlik Kolları üyeleri kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergiledi. 



Meydandaki Kızılay Kan Bağışı otobüsünü dolduran gençlik kolları üyeleri sırayla kan vererek, Ramazan ayında kan bağışında yaşanan düşeşe dikkat çekip, alanı dolduran vatandaşları kan vermeye teşvik etti.



Etkinlik kapsamında 74 gençlik kolları üyesinin verdiği kanlarla Ramazan ayı rekorunun kırıldığı ve azalan stokların arttığı öğrenildi. 

Haber: S. AYAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ