AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, merkez köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde muhtarlarla buluşan ve İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal tarafından karşılanan Keskin, önümüzdeki 5 yıllık süreçle ilgili önemli mesajlar verdi. Toplantının 5 yıllık çalışma stratejisinin paylaşımı için düzenlendiğini ifade eden Keskin, ‘6 yıl merkez ilçe başkanlığı yaptım. Dolayısı ile köyleri en çok dolaşan, en çok hemhal olan kişilerden biriyim." dedi.



‘Hak yemeden, yedirmeden çalışacağız’

AK Parti’nin, devletin gücünü millete ulaştırmada sizlere ihtiyacımız var. Partimizin, il genel meclisimizin ve devletimizin Düzce’de hedefleri var. Seçimlerde tüm köylerde ki halkamıza sizlerin aracılığıyla ulaştık. Bizleri baş köşeye oturttuğunuz için hepinizden Allah razı olsun. Düzce’de tertemiz bir sayfa açtık. Kimsenin hakkını yemeden, kimsenin hukukuna girmeden adaletli bir şekilde bu görevleri yerine getireceğiz’ dedi.  



‘En büyük vazifemiz halkı anlamaktır’

Konuşmasında seçim sonuçlarına da değinen Keskin, ‘Sandıktan çıkan sonucun başımızın üstünde yeri var’ şeklinde konuştu. Beş belediyenin kaybı için ‘Sandıktan çıkan mesajları aldık bundan sonra halkın mesajlarını anlamak bizim en büyük vazifemizdir’ ifadelerini kullandı.  



Yeni seçilmiş bir kadro olarak hizmet etme heyecanı duyduklarını vurgulayan Keskin, ‘Ne kadar aldıysak sizlerle paylaşacağız, imkânlarımızı kullanıp az paraya daha çok iş yapma mantığı ile bütün bunları araştırıyoruz. Önümüzdeki dönem ramazan girmeden köy gezileri yapacağız yerinde görüp programlayacağız. Nasıl ev idare ediyorsak tasarruf ediyorsak bütün bunları bu kurumlarda da uygulayacağız. Yarın sizlerin karşısına alnımız ak şekilde çıkmak istiyoruz. Artık siyaset bitti, şimdi hizmet zamanı’ dedi.  

Haber: S.AYAN