AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı başkanlığında Rize İl Başkanlığının ev sahipliğinde Karadeniz Bölgesi il başkanları toplantısı gerçekleştirildi.



18 il başkanının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda bölgesel konular ve teşkilat çalışmaları değerlendirildi. Yaklaşık 3 saat süren toplantı ardından, “Sofranız Soframız Olsun” projesi kapsamında Rize’de aileler ziyaret edildi.

18 il başkanı beraberindeki Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, daha önceden belirlenmiş 18 ayrı eve konuk olarak iftar yaptı. Samimi geçen iftar programı sonrasında Rizeli vatandaşlar memnuniyetini dile getirirken, Rize’de yapabilecekleri en iyi iftarı yaptıklarını belirtilen il başkanları ev sahiplerine teşekkür etti.



Gerçekleştirilen toplantı ve iftar programı sonrasında Öncü Haber Merkezi’ne değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin şu ifadeleri kullandı:

“Genel bir toplantıdan ziyade bölgesel bir toplantı oldu. 18 ilin il başkanları olarak bir araya geldik. Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2-3 saat sürdü. Bölgesel konuları konuştuk. Gayet verimli bir toplantı oldu. Toplantının ardından 18 il başkanı, farklı ailelerin sofralarına konuk olduk. Birlikte iftar yaptık.”



Rize’de gerçekleştirilen toplantı ve iftar programına Keskin’in yanı sıra Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Artvin İl Başkanı Şenol Alpaslan, Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, , Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Rize İl Başkanı İshak Alim, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Tokat İl Başkanı Metin Polat, Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun katılım gösterdi.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU