Düzce'de sürüler halinde gezerek, vatandaşları tedirgin eden sokak hayvanlarının sayısı kontrolsüz şekilde giderek artarken, bu durum sorunların da katlanmasına yol açıyor.

Kalabalık köpek gruplarının saldırmasından korkan Düzceliler, yoldan yürümeye bile çekinir hale geldi. Bu önemli soruna ilgili mercilerden kalıcı çözüm gelmesi beklenedursun, Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)'na gönderilen şikayet videolarının ardı arkası kesilmiyor.



Bu kez adres Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis önü... Hastane çevresinde yatıp kalkan başıboş köpeklerin hem yayalar hem de sürücüler için tehlike oluşturduğu gündeme geldi.



Her gün yüzlerce hasta ve hasta yakınının giriş-çıkış yaptığı acil girişini sokak köpeklerinin mesken tutması yüzünden yaşanan sıkıntıyı aktaran tepkili vatandaş, onlarca köpeğin haftalardır acil çevresinde kalabalık gruplar halinde gezdiğini ancak hiçbir önlem alınmadığını aktardı.



Köpeklerin saldırgan halini de cep telefonuna kaydeden vatandaş, bu duruma tepkisini, "Burası Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil girişi. Şu gördüğünüz köpekler hasta ve hasta yakınlarına saldırıyor. Acilin tam girişinde... 1-2 aydır böyle şekilde, hiçbir yetkili önlem almıyor. Ben de bu viideoyu çekmek zorunda kaldım." ifadeleriyle dile getirdi.

Haber: C.ÜSTÜNER