Sokak köpeklerinin sürüler halinde gezerek halkı tedirgin ettiği Düzce'de şehrin göbeğinde başıboş büyükbaş hayvanların da kol gezmesi kent yaşamına yakışmıyor.

Düzce merkeze bağlı Aziziye Mahallesi'ndeki kavşakta otlayan inekler hem kavşağın ortasındaki peyzaj çalışmasını mahvetti hem de görenlere 'Bu kadar da olmaz' dedirtti.




Genellikle yakında köyler olması nedeniyle Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde görülmeye alışkın olunan ineklerin şehrin göbeğinde başlarında sahibi olmadan rahat rahat gezmesine tepki gösteren bir vatandaş Öncü Whatsapp İhbar Hattı'na gönderdiği fotoğrafla durumu şöyle ti'ye aldı:

"Düzce'yi köpeklerden sonra inekler istila etti! Bu manzara Düzce'nin trajikomik halinin resmidir. Merada otlaması gereken inekler, şehrin ortasındaki çiçekleri yiyor. Yetkililer de bakıyor. Bu şekilde hayvanlarını "saldım sokağa" misali bırakanlara katı cezalar uygulanmadığı sürece bu devran böyle gider. Sözde çağdaş ve gelişmiş bir Düzce olacağız... Bu halde mi? Soruyorum Düzce'yi yönetenlere! Ne sokak köpekleri sorununu çözdünüz, ne sallana sallana her yerde otlayan büyükbaş hayvanları! Tek kelimeyle bu yaşananlara; 'Pes!'"