Düzce Belediyesi üretime yönelik çalışmalara başladı. Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Düzce’nin çeşitli noktalarına konulan “Kuru Gıda Kumbarası” projesinin kumbaraları, Çamköy Mahallesinde bulunan Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Atölyesinde üretildi.

Başkan Yardımcısı Tuncer: “Çöp konteynırı üretimine de başlayacağız”

Konu ile ilgili Öncü Haber Muhabirine bilgi veren Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Tuncer, Düzce Belediyesinin ihtiyacı olan çöp konteynırlarının da Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde üretileceği müjdesini verdi.

“Tüketen değil, üreten olmalıyız”

Tuncer yaptığı açıklamada, “Her şey bir çizimle başladı. Önce tasarladık, ölçülerini belirledik, malzemelerimizi aldık ve Düzce Belediyesi olarak ürettik. Hazırcı olmadık, Sayın Faruk Özlü'nün sürekli dediği gibi "Tüketen değil, üreten olmalıyız" misyonuyla planlıyoruz projelerimizi. Bugün sabahtan beri farklı 2 şehir belediyesi arayarak sipariş versek bize de yapar mısınız diye teklifte bulundu. Bugün Türkiye'de birçok ilin takip ettiği bir ildir Düzcemiz. Laf üretmiyoruz, İş üretiyoruz. Bu projede başta Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.