“Et döner” konusunda Konya’da rüştünü ispatlayarak, yurt genelinde şubeleşmeye başlayan Ekrem Coşkun Döner, Düzce’de ilk şubesini Spor Sokak’ta açtı. Görkemli açılışa Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesi sonrası misafirlere döner ikram edildi.



“Biz “ucuz döner” algısıyla yola çıkmıyoruz”

Öncü Haber mikrofonlarına açıklamalarda bulunan firmanın kurucusu Ekrem Coşkun, açılışa göstermiş oldukları ilgiden dolayı Düzceliler’e teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“6 yıllık geçmişimiz var döner sektöründe. Konya merkezli bir firmayız. Takdir edersiniz ki Konya, etli ekmeğin başkentidir. Konya ile beraber et döneri Türkiye’ye tekrar sevdirerek yola çıktık. Eti seven bir toplumuz ancak et yemeyen bir toplum haline gelmiş bulunmaktayız. Biz “ucuz döner” algısıyla yola çıkmıyoruz. Biz kaliteli bir ürünü uygun fiyatla piyasaya sürüyoruz. Takdir edersiniz ki kaliteyle fiyat kardeştir.”





“Günlük yaklaşık 200 bin kişiye döner yediriyoruz”


Ürünlerinde yüzde yüz yerli dana eti kullandıklarının altını çizen Coşkun, sözlerine şöyle devam etti:

“Şoklu ürün kullanmıyoruz. Ürünler taze olarak tedarikçilerimizden şubelerimize sevk ediliyor ve burada taze olarak halkımıza sunuluyor. Ekonomik koşulların belli olduğu dönemde ülkemizde 225 tane şube ile beraber ciddi anlamda bir istihdam sağlamakla beraber bunun manevi mutluluğunu ciddi anlamda hissediyoruz. Açık ve net bir şey söylemem gerekirse bu proje Türkiye’de sosyal sorumluluk projesi haline geldi. Tüm ülkemizde günlük yaklaşık 200 bin kişiye döner yediriyoruz. İnsanlar gönül rahatlığıyla en ufak bir şüphe duymadan yiyebilir.”





“Türkiye’de et dönerin fiyatını 8-10 liralara çekmeye vesile olduk”

Lezzetli et döneri pahalı değil uygun fiyatlarla vatandaşa ulaştırma hedefinde olduklarının altını çizen Coşkun, şunları kaydetti:

“’Bu fiyata et döner olur mu?’ algısı var fakat biz Türkiye’de artık et dönerin fiyatını 20-25 liralardan 8-10 liralara çekmeye vesile olduk. Bunun için de mutluyuz, haz kazanıyoruz, sürümden kazanıyoruz. İşimizin ilerisi dürüstlük. Bununla beraber hazza kanaat ederseniz ortaya bir sonuç çıkıyor. Şuanda Türkiye’nin 65 ilinde 225 şubemiz var inşallah 333 şubeye kadar çıkmayı hedefliyoruz. 333 şubenin anlamı da Ramazan ayı hariç Türkiye’de her gün bir şubemizde 500 kilo döneri ve ayranı vatandaşımıza ücretsiz olarak ikram etmeyi düşünüyoruz. Düzce halkına göstermiş oldukları ilgiden dolayı tekrar teşekkür ediyorum afiyet olsun diyorum.”



Açılışa katılan Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu da Düzce’deki yeme-içme sektörüne yeni katılan Ekrem Coşkun Döner’e hayırlı kazançlar diledi.

Haber: C. ÜSTÜNER