Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısı ardından Düzce Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası hizmet binasında 09.00 ve 17.00 saatleri arasında yapılan oy kullanma işlemi ile 3 yıl görev yapacak başkan seçimi yapıldı.



13. Seçimli Genel Kurul’da aday olarak yer alan Cem Yıldırım ve Birol Aksu’nun listelerinin yarıştığı oylama gün boyu devam etti.

Saat 9’da başlayan ve oda üyelerinin geniş katılım gösterdikleri seçim sonucunda 3 yıl boyunca görev yapacak isimler belli oldu.

6

Denetleme Kurulu’na Cem Yıldırım’ın listesinden iki kişi girerken, Birol Aksu’nun lisesinden 1 kişi girdi. Yıldırım listesinden 3 kişi Disiplin Kurulu’na seçilirken, Aksu’nun listesinden iki isim kurulda yer aldı.

Yönetim Kurulu’nda da aynı rakamsal dağılım yer aldı. Cem Yıldırım’ın listesinden, kendisi dışında Fatma Çetin ve Eyüp Durdu yönetimde yer alırken, Birol Aksu’nun listesinden kendi ve Sezgin Coşar listeye girdi.



Bu sonuçlarla; Cem Yıldırım, Fatma Çetin, Eyüp Durdu, Birol Aksu ve Sezgin Coşar’ın kendi aralarında seçeceği yönetim kurulu başkanı 3 yıl süre ile göreve gelecek.

3’e 2 dağılımla, çoğunluğu elinde bulunduran Cem Yıldırım’ın başkan olarak göreve gelmesi bekleniyor.

Haber: S.AYAN