Düzce’de inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan ve dev projeleri ile adından söz ettiren Masar İnşaat, gerçekleştirilen lansmanda yoğun ilgi gördü.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın da katıldığı törende, Konuralp’te hayata geçirilen dev proje tanıtıldı.

Uygun bedellerle ev sahibi olma fırsatı sağlayan projenin lansmanı ardından proje yetkilileri açıklamalarda bulundu.



“Buradan güzel sonuç elde etmemiz gerekiyor”


Düzce’ye yatırım yapmasında etkili olan faktörleri dile getiren Masar İnşaat Sahibi Ahmad Ghassan Altınaw, projeden beklentilerini ve gelecek planlarını paylaştı:

“Düzce’ye gelirken birçok sebebimiz vardı ama özellikle gelmemiz sağlayan sebepler içerisinde kültür ve doğa çeşitliliği, turizm cazibesi oldu. Büyük projelerle devam edeceğiz. Burada tek bir şey kaldı. O da burada yaptığımız yatırımın pazarlaması. Bu bizim kararımızı çok etkileyecek. Eğer beklediğimiz sonucu alırsak alışveriş merkezi, beş yıldızlı otel, lüks konut gibi projeler yapmayı düşünüyoruz. Ama tabii ki öncelikle buradan güzel sonuç elde etmemiz gerekiyor. Bizi bu projelere teşvik edecek en güzel sebep ise buradaki satışlarımızın güzel olması. İlk yapmış olduğumuz lansman da bunun için güzel bir başlangıç oldu. Burada hem yatırımcı firmalardan, hem de emlakçılardan iş birliğine ihtiyaç var.”



Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: T.AKARSU