Düzceli vatandaşlar park ve bahçelerdeki kirliliği şikayet etmeye, bizler de gündeme getirmeye devam ediyoruz.

Avni Akyol Parkı ve Uzunmustafa Mahallesi’ndeki oyun parkının ardından WhatsApp ihbar hattımıza bir şikayet daha geldi.


Uzunmustafa Mahallesi’ndeki parkın yanında bulunan kamelya, duyarsız vatandaşların çöpleriyle bezenmişti. Bu durumdan rahatsız olan mahalle sakinleri fotoğrafları haber merkezimize ulaştırmıştı. Düzce Belediyesi’ne bağlı ekiplerin de bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ettiğine haberlerimizde yer vermiştik.



Benzer bir şikayet bu sefer Melen Su Parkı’ndan geldi. Vatandaşların, ailecek gidip piknik yapabildiği ve çocuk parkları, tenis kortu, lunapark gibi sosyal donatılara sahip olan Melen Su Parkı’nda masalarda bırakılan çöpler, sinek istilasına neden oldu.

WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan vatandaş, parktaki durumu fotoğraflarla gözler önüne sererken, insanların çöp kutusunun hemen yanında olmalarına rağmen yiyecek içeceklerini masada bıraktıklarını belirtti. Piknik yapılan bölümde masaların kirliliğinden şikayet eden bir diğer vatandaş ise, sinek istilasının olduğunu iddia etti. Park içerisindeki köpeklerin hastalık kaptığının altını çizen vatandaş, kendilerinin piknik yaptıklarını fakat pire bulaştığını söyledi.



Vatandaş, yetkililerden çözüm istediğini söylerken parkın acilen ilaçlanmasını gerektiğini vurguladı.

HABER: M.KADAŞ