İftar sonrası Krem Park AVM’nin önünde buluşan Memur Sen Düzce Şubesi yönetici ve üyeleri, Kızılay kan alma aracında kan verdi.  Memur Sen yönetimi ve bağlı kolları, sosyal mesafe kurallarına uyarak form doldurdu. İşlemlerin ardından koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı sayıda otobüse alınan üyeler, burada kan bağışında bulundu.

“Genel Başkanımızın çağrısı üzerine buradayız…”

Konu ile ilgili Öncü Haber muhabirinin sorularını yanıtlayan Memur-Sen Düzce Şube Başkanı ve aynı zamanda Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi, Koronavirüs Salgını nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarının tükenmesinin ardından, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın çağrısı üzerinde kan bağışında bulunduklarını söyledi. Çelebi, “Koronavirüs salgını nedeniyle Kızılay’ımızda kan stokları tükenme aşamasına geldi. Bu nedenle, Genel Başkanımız Ali Yalçın, tüm Türkiye genelinde kan çağrısında bulundu. Bizlerde bu çağrı üzerine yöneticilerimiz ve üyelerimizle birlikte, kan vermek amacıyla buraya geldik” dedi.

“Bir gün herkes kana ihtiyaç duyabilir”

Bir gün herkesin kana ihtiyaç duyabileceğinin altını çizen Çelebi, “Ben buradan sizlerin aracılığı ile Düzce Halkını kan bağışı yapmaya davet ediyorum. Çünkü kan, bir gün herkese lazım olabilir”  diye konuştu.